Op woensdag 29/5/2019 @ CC Colomba: Wijngaardstraat 1, 3070 Kortenberg, vanaf 19u.

William Boeva is met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant de grappigste Antwerpse dwerg der Lage Landen.

William zette zijn neus aan het comedyvenster in 2010 door zowel de 123 Comedy Award als de prijs voor de publiekslieveling op de Culture Comedy Award op zak te steken. In 2014 wint hij Humo’s Comedy Cup. Met een mond groter dan ’s mans gestalte geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld. Hij wil dat de mensen zijn ‘soort’ leren kennen want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…

Jeron Dewulf is al jaren bekend als acteur en improvisator. 

Voor televisie improviseerde hij bij de "Geert Hoste's comedy cup" en "Jimpro".d hij via het programma “Foute Vrienden” op 2BE. Enkele jaren geleden begon Jeron ook te standuppen. Hij combineert impro met stand up en speelde in Vlaanderen en Nederland reeds op diverse podia. Verwacht je aan cliché's die je nog nooit zo benaderd zag en hoe je de wereld verbetert met een microfoon.

Stijn Verdegem is een kinderverzorger uit Gent. Naast het proberen opvoeden van kinderen probeert hij ook menig man aan het lachen te brengen.

 

Zijn humor kan worden beschreven worden als niet persé HAHA maar ''Hey, da's slim gevonden!''. Winnaar van de JSK Comedy Cup, Publieksprijs Commeere Comedy Cup en halve finalist van de Radio 2 Humorklas. De perfecte opwarmer voor William en Jeron en ongetwijfeld een winnaar van uw hart.